Vebiz seninle tarih boyu geç kalınmış aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına..

 

Yaşamın kaynağı sevgi ise, eğer sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç birşeyleri biri ile paylaşmaksa, paylaşmak



Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum.

 

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.



Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

 

Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

 

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmektir meziyet.

 

Ben seninle bir çay bahçesinde çay içme ihtimaline aşık oldum ben seninle ıslanmiş kaldırımlarda yürüme ihtimaline aşık oldum ben senin beni sevebilme ihtimali

 

Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye adını kalbime bile yazamadım ben ölünce organlarım bağışlanırda sen başkasının olursun diye..

 

Bir gün yanına geleceğim. Bir elimde silah, bir elimde gül, ya o gülü alır benimle olursun, ya o silahı alıp beni vurursun.

 

İnsan hiçbir zaman aşık olmamalı ki hayatını yaşasın.

 

Anayasamızın 269. maddesine göre seni tutukluyorum kalbime kilitliyorum sakın kaçmaya çalışma çünkü seni seviyorum.

 

Senin kıymet verdiğin kişi eğer senin kıymetini bilmiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın.



Bir kişiyi sevmek kolaydır, vazgeçmek zordur.

 

Seni seviyorum, fakat aklımla veya kalbimle değil. Olur ya akıl unutur, kalp durur. Bu yüzden seni ruhumla seviyorum.O ne unutur ne de durur.

 

Bazı Aşklar okyanus gibidir. Görmesemde sonun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesemde biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek…

 

Ya sevecek kadar yaklaş yada öldürecek kadar uzaklaş.. İki kör tanıyorum biri senden başkasını görmeyen ben, diğeri beni görmeyen sen.

 

Aşk dilin olupta konuşamamak, kulağın olupta duyamamak, ölüpte yerinden kalkmaktır.

 

Bir gün bana soracaksın: Ben mi? yoksa Hayat mı? diye, ben de hayat diceyeceğim. Bana küsüp gideceksin, ama hiçbir zaman bilmiyeceksin ki sen benim hayatım’dın.

 

Aşkı tarif edemez kimse sadece yaşanarak öğrenilir.