MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:
 
Osmaniye'de temel atma ve açılış törenlerine katıldık. Osmaniye'de biraz daha gelişmil görmek bizleri memnun etmiştir. Bu aziz vatan köşesi istikrarlı biçimde büyümektedir. Osmaniye belediyemiz çalışkan dürüst herkesi kucaklayan anlayışla başarıdan başarıya koşmaktadır
 
TÜRKİYELİLİK ZIRVASINA KARŞILAR
 
Milli kimliğimizin sakatlanmasına Türkiyelilik zırvasının çıkarılmasına, bayrağın inmesine, bölücü terörün devlete muhattap olmasına, kardeşliğin çizilmesine ve imhasına Osmaniyeliler şiddetle karşıdır.
 
Türk milletinin karşı karşıya olduğu tehditleri iyi analiz etmemiz gerekmektedir. İçinden geçtiğimiz süreçte muhattap olduğumuz meseleler anlık gelişmeler değildir.
 
Tarihin her dönemi Türk milletine yönelmiş saldırılara sahne olmuştur. Ne zaman gerilemişsek mutlaka içten ve dıştan lanet bir kumpasın varlığı hemen başını kaldırdı. Türk milleti zalim senaryoların, ayak oyunlarının her devirde hedefinde yer almıştır. Türklüğün mevcudiyeti, yerli ve yabancı mihrakları tarih boyunca rahatsız etmiştir. Hainler, kalleşler ne yaptılarsa kutsallarımızı devirememişlerdir. Bu sürecin henüz tam bir sonuca ulaştığını söylemekten uzak olduğumuz muhakkaktır. Geçmişte aramızı bozmaya çalışan kirli, kibirli ve kinli maksatlar 10 yıldır devreye girmiştir.
 
Bin yıllık kardeşliğimizin infilak etmesi için fırsat kollayan, milli değerlerimizin parçalanması için ayin yapanlar AKP ile birlikte heyecan kazandılar. Hükümet onların rahat hareket etmesi için sosyal kültürel duvarları yıkmıştır. Türk milletinin tertemiz manevi kaynakları AKP'nin çamur dolu politikaları sayesinde kirlenmek üzeredir.
 
Başbakan Erdoğan aziz milletimize kötülüğü yapmak için görevlendirilmiştir. bu zihniyetin Türklüğe hınç besleyen odak oluşum ve ortaklıklara davetiye çıkardığı görülmektedir. Erdoğan'ın Türk milletinin kanına doymayan acı çekmesini isteyen vicdanlarla ağız birliği olduğu görülüyor.
 
90 yıl önce milletimizin malup ettiği güçler yeni bir Damat Ferit simasını araya araya bulmuş En başta Başbakan ve ona itibar edenler için utanç vesikasıdır.
 
Avrupa sevdalıları, Washington esintileri, İmralı müdafacıları,sözde aydınlar çözüm adı altında kenetlenmişler. Türk milletine saldırı düzeneği almışlardır. Bu ihanetin kaynağı dış mihraklıdır. Hükümet aziz milletin çökmesi için tüm imkanlarını kullanmaktadır. Amaç devletimizin ilke ve esaslarını bükmektir.
 
İSLAMCILIK KİSVESİ ALTINDA BÖLÜCÜLÜK
 
Bunlar vehim değildir. korkunun ucuzluğu ve basitliğiyle eş değer değildir. Bu söylediklerim abartı da değildir. Söyler misiniz bana PKK'nın yıllarca dağlarda aradığı kanla elde etmek istediği hedeflerin iktidar tarafından sahiplenilmesinin daha nasıl bahanesi olacaktır. İslamcılık kisvesi altında bölücülüğe soyunan iktidar için daha ne söylenecektir?
 
Milli kimliğimizi savunmanın ilkel lanse edilmesi nasıl ifade edilecektir? Ülkemiz küresel bir tezgahın dibine barış beyanlarının altında kalmıştır. Bu tezgahın adı da Büyük Ortadoğu Projesi'dir veya Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi'dir.
 
Büyük Ortadoğu projesindeki ülkeler teker teker devrilmiştir. Tunus'tan Suriye'ye kadar uzanan zinciri başka türlü ifade etmek mümkün olmayacaktır. BOP yeni haritalar belirlemek sınırları yeni baştan şekillendirme gayesi güden emperyalist şarlatanlığın yeni oyunudur.
 
İşte bu projenin başında ABD, Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lejyonerler AKP, PKK'dır. AKP kanlı oyunun dişlileri arasında gönüllü şekilde kalmıştır.
 
BOP'un hedeflerinde değişiklik olmamıştır. En önemli amacı Bağımsız Kürdistan'ı kurmaktır. Haritaların yeniden çizilmesini sağlamaktır. Asıl hedef Türkiye ve Türk milletidir. Küresel projeler doğrultusunda Türkiye önce demokratik özerklik ardından iki devlet, ardından federal devlet ve Birleşik Kürdistan bataklığına gitmektedir. Erdoğan ve İmralı canisi birbirine yaklaştırılmış ve biraraya getirilmişlerdir.
 
Erdoğan pastadan pay alabilmek için zilleti kendine yakıştırmıştır. Erdoğan ve canibaşının fikir ve amaçlarındaki benzerlik BOP'a yaklaşıldığının kanıtıdır.
 
BU ülkede 70 binden fazla kişi hayatını kaybetmiştir. Suriye'nin kuzeyinde PKK- PYD ittifakı devrededir. Anlaşıldığı kadarıyla Irak'tan sonra Suriye'de de yeni bir peşmerge hükümetinin kurulması an meselesidir Bu yolla Kürdistan'ın ana yörüngesi netleşecektir.
 
BAĞIMSIZ KÜRDİSTAN'IN KUZEY AYAĞI OLUŞACAK
 
Çözüm süreci eğer istenildiği gibi giderse Bağımsız Kürdistan'ın kuzey ayağı oluşacaktır. Dışişleri Bakanı'nın tarihi parantezi kapanmaktan bahsetmesi, fetret devrinin bitimine vurgu yapması, birlikte yürümeye vurgu yapması parçalanmanın şifrelerini taşımaktadır. Erdoğan İmralı canisinin kanlı düşüncelerine PKK'nın çürümüş niyetlerine takılmış milli gerçeklerden tam olarak uzaklaşmıştır. Son b,ir içinde ABD Dışişleri Bakanı'nın 2 kere gelmesi gelişmelerle bağlantısının olduğu şüphesizdir. Erdoğan'ın Mayıs'ta ABD'ye gitmesi her şeyi netleştirmektedir.
 
ABD DIŞİŞLERİ BAKANINA ELEŞTİRİ
 
ABD Dışişleri Bakanı'nın üstüne vazifeymiş gibi kullandığı ifadeler sorunlu ve tartışmaya açıktır. Müslüman coğrafyasını şiddete çeviren bir ülkenin bakanı barışı açıklamaktadır. Irak'ta binlerce kadına tecavüz eden, binlerce çocuğu yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize barış dersi vermiştir. Yabancı siyasetçilerin tenkit veya övgülerin milletimizin umurunda bile olmadığını kesinlikle anlamalılar.
 
ÇİÇEKLERLE SÜSLÜ MEKTUPLAR GÖNDERDİ Mİ?
 
İmralı ncanisi AKP iktidarı henüz dağ kadrosunu ikna edememiştir. Bu arada 4. BDP heyeti de İmralı'ya giderek Kandil'e yeni bir mektup götürmüştür. Bu ne bitmez bir mektuplaşma serüvenidir ki bir türlü mutabakat sağlanamamıştır. Acaba Başbakan da İmralı canisine acele cevap beklerim diye kenarları çiçeklerle süslü mektuplar göndermiş midir?
 
PKK'nın silahlara veda etme niyetinin olmadığı görülmüştür. Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları, huzur refah ve barış vaatleri, PKK ile görüşmelerin makyajı olarak yayılmaktadır.