Emirates'te  2 golle skoru belirleyen Aaron Ramsey, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 4 maçta gol sayısını 4'e çıkardı. Temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda veda etti.YİNE LONDRA'DA YIKILDI F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi sevdası bir kez daha suya düştü. Sarı-lacivertliler, 2007-2008'de çeyrek finalde Chelsea'ye kaybettikleri Londra'da bu kez Arsenal'e yenilerek grupların dışında kaldı. İstanbul'daki berbat oyun ve 3-0'lık mağlubiyetin ardından gelecek tur tam anlamıyla bir sürpriz olacaktı zaten, ama Ersun Yanal “4-0 kazanabiliriz” açıklamasıyla umut tohumları serpmişti yüreklere. Gel gör ki, Yanal'ın kadro tercihi hiç de böyle bir hedef olmadığının gösterdi. Zira süratli Arsenal orta sahasının karşısında ağır Selçuk'la çıkmanın galibiyet hedefiyle bağdaşması mümkün değildi. Orta alanda istediği gibi at oynatan Arsenal, 25'te Ramsey'le hepten rahatladı: 1-0.SON SÖZÜ CAS SÖYLEYECEK
İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45'te de gol umudu aynıydı F.Bahçe'nin. At topu Emenike'ye, ne yaparsa yapsın! Bekler kanatlardan bindiremeyince, orta alan hücuma destek veremeyince, Arsenal güle oynaya bildiğini okumaya devam etti. 64'te Cazorla'nın sol çaprazdan sert şutunu Volkan parmaklarının ucuyla kornere çelerken, 68'de Walcott'un aynı bölgeden frikiği üst direkte patladı. Sinyal veren gol 72'de Ramsey'le geldi: 2-0. 90'da Volkan, Jenkinson'ın altı pastan vurduğu şutu mükemmel bir refleksle çelerek farkın açılmasını önledi. Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırken, F.Bahçe, geçen sezon yarı final oynadığı Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı. Tabii, CAS aksini söylemezse.


Ramsey klasiği


Aaron Ramsey, F.Bahçe'yi çok sevdi. Kadıköy'deki ilk maçta sahanın yıldızı olan ve bir de gol atan Ramsey, rövanşta da boş durmadı ve iki gol buldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü de 21 Ekim 2008'de Kadıköy'de F.Bahçe ağlarına atan Ramsey böylece temsilcimize karşı forma giydiği 4 maçta 4 gol attı.


FENER 1. TORBADA


Arsenal'e Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenen F.Bahçe. CAS'tan olumlu bir karar çıkarsa yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-lacivertliler bu durumda 1. torbadan kuraya katılacak. Yarın akşam turu geçmesi halinde Beşiktaş ikinci, Trabzonspor ise büyük ihtimalle üçüncü torbadan kuraya katılacak. Trabzonspor'un ikinci torbaya girmesi için favori takımların elenmesi gerekiyor.