Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, eğitim ve altyapı alanında ilçeye iki önemli müjde verdi. Göktepe Mahallesinde yaptırılacak 24 derslikli ilkokulun inşaatına başlanıldığını açıklayan Başkan Kale, Kuşça Mahallesine prestij cadde kazandırılması için de kolları sıvadıklarını belirtti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı açıklamada ilçeye iki önemli müjde verdi. İlk olarak Göktepe Mahallesinde yaptırılacak 24 derslikli Adnan Menderes İlkokulu’nun inşa çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Kale, ''İlçemize hayırlı olsun. Belediye olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitimin yanında olmaya devam edeceğiz. '' ifadelerini kullandı.  

Diğer taraftan Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarıtaş, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Kale’yi makamında ziyaret ederek eğitime verilen destekten dolayı teşekkür etti. Sarıtaş ayrıca Başkan Kale’ye bir teşekkür plaketi sundu.

KUŞÇA’YA PRESTİJ CADDE MÜJDESİ

Cihanbeyli’de yol ve prestij cadde seferberliği dedevam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Kale, Kuşça Mahallesine de prestij cadde kazandırılması için hazırlık çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Bu konuda verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Başkan Kale, mevsim şartlarının elverdiği zamanlarda tüm yol prestij cadde projelerinin tamamlanacağını kaydetti. Kale “Sözlerimizi bir biryerine getiriyoruz. Kuşça Mahallemizde prestij cadde çalışmaları için ‘Bismillah’ dedik. Rabbim işlerimizi kolay kılsın, ilçemize nice hayırlı hizmetler yapmamızı nasip etsin.

Ayrıca inşaatı devam eden Yeni Galericiler Sitesi tamamlandığında ilçemiz çok güzel bir ticari alana kavuşacak. Hemen yanı başında da Kamyon Garajı inşaatımız sürüyor.” şeklinde konuştu.