Belediye Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Müdürler,Belediyenin Kadrolu işçileri ve memurları ve  belediye bünyesinde şirkete bağlı olarak çalışan personel Katıldı.
 
İftar yemeğinde bir araya gelen belediye çalışanları  sohbet ederek iftar saatini beklediler.
 
İftar Yemeğinin Ardından Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’ın  Okuduğu yemek duasının ardından Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal iftar yemeğinde bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek katılan her kese teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu, tüm İslam aleminin bu ayda dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olduğunu belirtti. Ramazan ayının son günlerini yaşamanın burukluğunu ancak yaklaşan bayramın da sevincini bir arada yaşandığına dikkat çeken Önal "Öncelikle hepinizin mübarek Ramazan ayınıza kutluyorum ve bu ayın hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz Cihanbeyli Belediyesi olarak kocaman bir aileyiz. Bu büyük ailede üzerinize düşen sorumluluklarınızı yerine getiriyorsunuz. Zor şartlarda da olsa sorumluluğunuzun bilincinde olarak özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu gün burada olmaktan çok mutlu oldum. Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum" dedi.
 
Cihanbeyli’ye Belediye Olarak güzel hizmet sunduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış: "İlçemiz için yaptığımız çalışmalar sizin emeğiniz ve azminiz sayesindedir. Belediyemiz büyük bir aile, bütün güzellikleri de sizinle başardık. Bu vesilesiyle de Ramazan ayınızı ve yaklaşan bayramınızı kutluyorum" dedi.
 
Konuşmaların ardından  belediye çalışanları, yemek sonrası ikram edilen çaylardan içerek sohbet ettiler.

Cemal Hatipoğlu