Çanakkale'nin Bayramiç ilçe Kaymakamlığına atanan Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya’ya veda yemeği düzenlendi.

Cihanbeyli Belediyesinin düzenlediği yemeğe Cihanbeyli Kaymakamı,Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Önal,Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,İl Genel Meclis Üyeleri,Belde belediye başkanları,Köy muhtarları,Merkez Mahalle Muhtarları,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ümit Gök,Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun,Ak Parti Yönetim kurulu,Daire Amirleri ve Kaymakamlık personeli katıldı.

İftar Yemeği Sonrası konuşan Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal: “Sayın kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurulyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde çalıştık.  Yeni Görev Yerinde Allah Bahtını açık etsin. Kapımız ve gönlümüz, sayın kaymakamımıza her zaman açıktırİlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarılar dliyorum” dedi.

Cihanbeyli’yi Çok Sevdiğini İfade Eden Kaymakam Kızılkaya: “Yaklaşık 3 yıllık görev sürem içinde hep hizmet aşkıyla yanıp tutuştum. Cihanbeyli’ye hizmet etmek için belediye başkanıyla, siyasi parti temsilcileri ve bütün sivil toplum örgütleriyle tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştım. Benim için Farklı bir Cihanbeyli’ydi.Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine tayin olmam nede niyle Belediye Başkanımız önderliğinde siz değerli arakadaşlarımızca onuruma verilen veda yemeği vesilesi ile toplandık.  Yemeği düzenleyen Cihanbeyli Belediyesi’ne ve davete icabet eden herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmaların ardından Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal Cihanbeyli’ye Yaptığı hizmetlerden Dolayı İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya’ya Plaket Takdim etti.

Kaymakamlık Personeli ise Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya’ya Hediye Takdim ettiler.

 

Kaymakam Kızılkaya; veda yemeğine katılan bütün davetlilerle tek tek sohbet ederek veda etti.

 

Cemal Hatipoğlu