Cihanbeyli Belediye Hizmet Binasında Gerçekleşen açılışa Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer,Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal,Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız,Ak Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun,Cihanbeyli Müftüsü Kuddusi Doğan,Daire Amirleri ve halk Katıldı.

Açılışta Konuşma Yapan Cihanbeyli Müftüsü Kuddusi Doğan: “15 yıl dersini aldığın hat sanatının gelecek kuşaklara tanıtmak için 2 yıldır ilçemizde devam ettiriyoruz.şuanda 40 adet hat eserimi sergilemiş bulunmaktayım.hat sanatı gerçek bir islam sanatıdır. Dünya’da harfleri yazıpta duvara asılıp seyredilen başka bir medeniyet yoktur.sabır isteyen bir sanattır. Bana kalırsa görsel sanatların efendisidir.Bu serginin açılışında emeği geçen Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Serginin çok anlamlı olduğunu belirten Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer: “ Böyle Bir Çalışma İlçemize Renk Kattı. Sosyal olarakta ilçe halkının her yerde göremeyeceği bir çalışmayı belediye hizmet binamızda sergileme fırsatı verdi. Gerçekten Benim beklediğimden kaliteli bir çalışma olmuş.Katkılarından dolayı İlçe Müftümüze ve Belediyemize Teşekkür ediyorum.” Dedi.

Cihanbeyli Müftüsü Kuddusi Doğan Serginin açılışına  katılan herkese teşekkür etti.

Cemal Hatipoğlu