Belediye Meclis üyeleriyle beraber Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen adaylar resmi başvurularını İlçe Başkan Vekili Mehmet Ali Duymaz ve İlçe Sekreteri İbrahim Ekinci’ye Teslim Ettiler.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal,Yeniceoba Belde Belediye Başkanı İlyas Kara’nın Aday adaylığına başvurmasının ardından Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Cihanbeyli Belediye Meclis üyesi Ömer Faruk Orhan,Kandil Belde Belediye Başkanı Hasan Çam,Kuşça Belde Belediye Başkanı İsmet Karaca,Taşpınar Belde Belediye Başkanı Mehmet Taşpınar,Yapalı Belde belediye Başkanı Fikret Özdemir Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığına resmi başvurularını yaptılar.

Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’ın Yaptığı açıklamada; “ Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı olarak 2009 dan bu yana ilçemize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz,bu gururuda sizlerin sayesinde aldık.hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyor tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Orhan’ın yaptığı açıklamada ise: “ Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Kandil Belediye Başkanı Hasan Çam: “ bugünden itibaren Ak Parti aday adaylığımızı ilan ediyoruz. Ak Parti’yi Cihanbeyli’de %70 oyla Kazandıracağız.” Dedi.

Kuşça Belde Belediye Başkanı İsmet Karaca: “ Partimizde,Sonra küskünlerin arasında olmaktansa baştan itibaren küsmemeyi o nedenle Belediye Meclis Üyeliğine Müracaat ettim. Hangi görev verilirse o görevi yapmaya hazırım.” Dedi.

Yapalı belde belediye Başkanı  Fikret Özdemir: “ Ak Parti Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurmuş bulunmaktayım. İlçemize ve hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Taşpınar Belde belediye başkanı Mehmet Taşpınar ise: “ Belediye Meclisi aday adayı olarak resmi başvuruyu yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı ve herşey gönlümüzce olsun”dedi.

Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının konuşmalarının ardından Belediye Başkanlığı aday adaylığına resmi başvuru yapan Yeniceoba Belde belediye Başkanı İlyas Kara: “Bugün itibariyle Partimize Aday Adaylığının müracatını yapmış bulunuyoruz.2001 yılında partimizin kurucu üyesi oldum. Bu süre zarfında partimizin parti üyeliği, belde belediye başkan yardımcılığı,belde belediye başkanı,ilçe başkan yardımcılığı görevimi üstlendim. Yapılacak olan seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımın verdikleri desteklerden dolayı Teşekkür ediyorum."dedi.

Ben değil biz Faktörünün öne çıkması gerektiğini belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal: “ Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Yüce Allah’a hamd ediyorum 2009 seçimlerinde bizi muhafaka eylediği için bu anlamda bugüne kadar yapmış olduğumuz görevde bizlere destek olup bizi bu göreve laik gören tüm Cihanbeyli li hemşehrilerimize minnet ve şükranlarımızısunarım. Tabi 2014 mahalli seçimlerin sürecini yaşıyoruz. Bu anlamda benim baştan beri temenni ettiğim bir şey var. Ben değil biz faktörünü öne çıkartmak gerektiğine inanıyoruz. Değerli meclis üyesi arkadaşlarım,abilerim ve büyüklerimle beraber bu istişareyi devam ettiriyoruz. Kendileri nihayi olarak aday adayı olanlar aday adaylıklarından çekilerek Meclis üyesi olarak bundan sonra partimize görev infa etmek istediklerini bize belirttiler. Bu anlamda bize desteklerini ifade ettiler. Allah’ın izniyle kim en Adaletliyse Kim bu toplumumuza en eşit şekilde görevini tarafsızca infa edecekse ve kimin kalbinde en iyi niyet varsa Cenab-ı Mevla inşallah onun işlerini kolaylaştırır önünü ve yolunu açar diyorum.Bu anlamda partimizin bu süreçteki alacağı karara ve adayına destek olmayı tekrar temenni ediyorum.hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum.” Dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal Kimdir ?

1973'te Türkiye'nin İlk yerleşim yerlerinden olan Cihanbeyli'de doğan Dr.Mehmet Ali Önal  İlk öğrenimini Cihanbeyli'de bitirdikten sonra orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamlamıştır. 1989 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandıktan sonra yüksek öğrenim hayatını 1996 yılında tamamlamıştır. İleri Seviyede İngilizce bilen,Evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

Cemal Hatipoğlu