Ayşe Türkmenoğlu Parkı’na yapılan bu çirkin saldırıyı yapan kimliği belirsiz kişiler Emniyet görevlilerince aranıyor.

Şehrin güzel bir şekilde gözükmesini, temiz bir ortamın olmasını ve çevrenin temiz bir şekilde kalmasını sağladıklarını belirten, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapılan tahribata üzüldüğünü belirterek "Belediyemiz yaşanabilir bir Cihanbeyli için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.

Parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra o bölgede yaşayan herkesin ortak malı olduğunu ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, daha önce de bu ve benzeri tahribatlar yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir" şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Kale, parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları  gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde, tıpkı kendi evinin malzemesi gibi, kullanmalarını isteyerek bu tür zarar veren kişileri de uyarmalarını istedi


Cemal Hatipoğlu - Haber Merkezi