Cihanbeyli Belediyesinde düzenlenen istişare toplantısında, ilçede hayata geçirilmesi istenilen yeni yatırım, proje ve fikirler masaya yatırıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun,Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Teknik Personeli ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Katıldığı toplantıda Cihanbeyli’deki Hal Binası görüşülerek,Hal binası yerine kazandırılacak olan sosyal tesis hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yıkılacak  Hal binasının yerine, modern bir yapı inşa edilecek. İçinde ve dışında kafeteryalarla  dükkanlarin yer alacağı yeni halin altında katlı otopark bulunacak.

Cihanbeyli’ye modern bir bina kavuşturacaklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “ 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz ve getirme çabasındayız. Amacımız Daha güzel daha modern bir Cihanbeyli. Yıkılacak Hal binasının yerine daha modern bina inşa edip Cihanbeyli’ye yeni bir sosyal aktivite merkezi kazandıracağız. Binanın oturduğu alandan geriye kalan kısım ise oturma alanlarının olduğu bir şekilde düzenlenecek. Binanın zemin katına katlı otopark yaparak Cihanbeyli’de otopark sıkıntısınıda bu çalışma ile çözeceğiz." dedi

 

Cemal Hatipoğlu - ybhaber.com