Konya’nın Cihanbeyli İlçesi her alanda gelişimini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni TOKİ konutlarının yaptırılacağı müjdesini verdi. Eğitimde de yatırımların devam ettiğini ifade eden Kale, 24 derslikli yeni bir okul ile Bilim ve Sanat Merkezi’nin de en kısa sürede Cihanbeyli’ye kazandırılacağını belirtti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Türkiye’nin en büyük alanına sahip ilçesi olan Cihanbeyli’de tüm eksiklikleri gidererek vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduklarını belirtti. Fiziki ve sosyal belediyecilikte ilçe tarihinde görülmemiş çalışmaları hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Kale, diğer taraftan eğitim ve sağlık gibi alanlarda da Cihanbeyli’nin gelişimine katkı sunduklarını kaydetti.

EĞİTİM ALANINDA İKİ YENİ MÜJDE

Eğitim alanında bir süredir üzerinde önemle durdukları iki konuyla ilgili sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kale, bunlardan ilkinin 24 derslikli yeni bir okul ve ilçeye Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kazandırılması olduğunu kaydetti. Başkan Kale “Göktepe Mahallemizde yaptırılacak 24 derslikli yeni okul binasının ihalesi gerçekleştirildi. Çok yakın bir zamanda inşaatına başlanacak. Yeni 22 öğretmen atamasının yapıldığı Cihanbeyli, eğitim alanındaki yükselişini sürdürüyor. Her şey evlatlarımızın geleceği için. Hayırlı olsun. Diğer taraftan ilçemize Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kurulması için bir süredir çalışma yürütüyorduk. Konuyla ilgili müjdeyi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, Konya ziyaretlerinde verdi. Evlatlarımızın yeteneklerinin geliştirilmesi noktasında büyük önem taşıyan BİLSEM, en kısa sürede Cihanbeyli'mizde de faaliyete geçecek.Sayın Bakanımıza ve katkılarından dolayı Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan ile AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Kaymakamımız Sayın Remzi Demir ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Sarıtaş'a teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHANBEYLİ’YE YENİ TOKİ KONUTLARI

Mehmet Kale, ilçeye bir diğer müjdesinin de toplu konutlarla ilgili olduğunu ifade etti. Cihanbeyli'ye yeni bir toplu konut projesi kazandırılması çalışmalarında sonuca ulaştıklarını belirten Kale “İnşallah dönemimizde 3'üncü etap TOKİ konutları yükselecek. Biz seçim meydanında 1 etap sözü vermiştik. Hamdolsun 3 etaba ulaşıyoruz. Ayrıntıları önümüzdeki günlerde vereceğim. Cihanbeyli'ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.