Danimarka'nın hatta Avrupa'nın  en iyi yemek sitesi olan Just Eat 2017 yılının en iyilerini seçti. Danimarka'yı Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjaelland, Nordsjaelland ve Hovedstaden olmak üzere 6 ayrı bölgeye ayırdı.Bu bölgelerdeki restaurantları halk oylamasıyla en iyisi seçildi. Sjaelland'a işletmeciliğini Yeniceoba'lı Tuncay Demirel'in yaptığı Torino Pizza Grill Sjaelland bölgesinin en iyisi seçildi. 

Just Eat sitesinda daha sonra Danimarka'nın en popüler restaurantı seçilmek üzere çeşitli alanlarda en iyileri halk oylamasıyla seçildi. 3500 restaurantın yarıştığı sitede en çok tanınan ve popüler üç restaurant seçildi bu en iyi üç işyeri arasında işletmeciliğini Yeniceoba'lı Ümit Kart'ın yaptığı Farfars Grill Pizza Danimarka'nın 2017 senesinin en popüleri (klassiske take away) seçildi. Danimarka'nın en iyileri olarak seçilen Tuncay Demirel ve Ümit Kart ödüllerini alırken oy veren ve destekçi olan herkese teşekkürlerini sundu. Her iki iş sahibinide plaket ve 5000 DKK hediye edildi. 

Demirel ve Kart ödüllerini Yeniceoba Halkına armağan ettiğini dile getirdi.  Bizde Ybhaber.Com olarak iki işletmecimizide tebrik eder başarılarının devamını dileriz.