Son birkaç gündür saadet zinciri Detaymaxinet kapatılıyor makaleleri ile medyayı meşgul ediyorlar. Bunu yapanlar da Türkiye’nin güzide medya sahipleri, yöneticileri, editörleri….

Firmadan yapılan açıklama şu şekildedir;
Değerli kullanıcımız, son zamanlarda çeşitli medya organlarında şirketimizi karalama çalışmalarının hepsinin başarısız olacağı, kurulduğu günden itibaren Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun bir şekilde çalışmaya devam eden şirketimiz, bugüne kadar faal durumda olan Maxinet projesinin yanında dijital reklam projemiz olan Maxivision ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğimizi gururla bildirirken, ailemizin birlik ve beraberliğine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğimizi belirtiriz. En güncel ve doğru haberleri Maxivision ekranımızdan takip edebilirsiniz. Detay Maxinet A.Ş. B331

Peki medya kuruluşlarının amacı nedir?
Üye sayısı 40 bine dayanan bir güçten ne isteyebilir? Tabiki okuyucu sayısının arttıracaklarını düşünerek bu makaleyi paylaşmışlardır. Düşünsenize 40 bin üye aslı astarı olmayan bu makaleleri okuyacak, hatta üye olmayı düşünen ve bunların yakınları ile çok yüksek bir tiraj elde etmeye çalışmaktadırlar. Bu yalan haberleri yapacaklarına detaymaxinet şirketiyle SEO işlemi için anlaşmış olsalar, daha iyi olmazmıydı.

Detaymaxinet’e neden destek olmalıyız?
Web siteleri için SEO hizmeti yaptıran firmalar;  google, yandex gibi firmalara milyarlarca dolar ödeme yapıyor. Bizim Türk girişimcimiz bir yazılım geliştirmiş, o girişimciyi destelemek yerine yalan haberlerle batırmak istemekteler. Sayın medya editörleri bu firma batınca başınız göğe mi erecek. Kime hizmet ediyorsunuz anlamış değilim. Türkeye’deki firmalar web sitelerine SEO hizmeti yaptırmak için gitsinler yabancı firmalara ödeme yapsınlar. Ülke içerisindeki döviz buhar olup başka ülkelere mi gitsin?

Sonsöz,
Bu firmayı karalamaya çalışanların zihniyeti, Türk markası ile araba üretilmesini engelleyen zihniyettir….

eticaretgunlugu