Fenerbahçe (FB) Arsenal maçı ne zaman?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında Arsenal'i sahasında Çarşamba günü konuk edecek. 21:45'te başlayacak maçı D-Smart'tan yayınlanacakSüper Kupa'da Galatasaray'a, ligde ise Torku Konyaspor'a yenilen Fenerbahçe'de, umutlar Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Playoff maçına bağlandı.

Fanatik'in haberine göre, resmi ve özel maçlarda futbol olarak göz doldurmayan, Salzburg’u Devler Ligi 3. ön elemesinde safdışı bırakmasına karşın, Süper Kupa’da Galatasaray, Süper Lig’de Konyaspor’a mağlup olan Fenerbahçe çıkış arıyor.

Fenerbahçe Arsenal maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Play-off maçları salı ve çarşamba günü oynanacak.

Fenerbahçe Arsenal maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Play-off ilk maçında çarşamba günü İngiltere'nin Arsenal ekibini konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma D-Smart'tan yayınlanacak.
Öte yandan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, PSV Eindhoven ile Milan arasında yarın oynanacak play-off ilk maçında düdük çalacak.

PSV Stadion'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mustafa Emre Eyisoy olurken, ilave yardımcı hakemlik görevini Hüseyin Göçek ve Mete Kalkavan yürütecek.

Şampiyonlar Ligi Play-off ilk maçlarının programı şöyle;

SALI

18:00 Shakhter Karagandy - Celtic

21:45 Lyon - Real Sociedad

21:45 Pacos Ferreira - Zenit St. Petersburg

21:45 PSV Eindhoven - Milan

21:45 Viktoria Plzen - Maribor

ÇARŞAMBA

21:45 Dinamo Zagreb - Austria Wien

21:45 Fenerbahçe - Arsenal

21:45 Ludogorets Razgrad - Basel

21:45 Schalke 04 - PAOK

21:45 Steaua Bucarest - Legia Warszaw


Sarı-Lacivertliler, moralsiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal, bir yandan onları motive etmeye çalışıyor, diğer yandan da gece gündüz Arsenal dersine çalışıyor. Tek düşünce, kötü gidişe İngiliz ekibi karşısında son vermek ve Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçından avantajlı bir skorla ayrılmak. Arsenal’in cumartesi günü Aston Villa’ya sahasında 3-1 yenildiği maçı izleyen yardımcısı Volkan Kazak’ın verdiği bilgilerle, İngiliz ekibinin daha önce oynadığı maçların kasetlerini izleyip edindiği izlenimleri birleştiren tecrübeli hoca, taktiğini hazırlamaya çalışıyor.


Samandıra’da ders çalışıyor


Adeta Samandıra’ya kapanan Yanal’ın tüm konsantrasyonunu, çarşamba günkü maça verdiği belirtildi. Oyuncularıyla bire bir ve gruplar halinde bir araya gelip, hem morallerini artırmaya çalışan hem de Arsenal hakkında bilgilendiren Yanal’ın, “Camiamızı üzdüğümüzü biliyorsunuz. Konya maçı istemediğimiz şekilde bitti ama geride kaldı. Artık tüm konsantrasyonumuz Arsenal üzerine olmalı” dediği öğrenildi. Bu arada Ersun Yanal’ın, çarşamba günkü maça Konya karşılaşmasından çok farklı ve yabancı ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı kaydedildi.

İşte Fenerbahçe Arsenal Maçını Veren Yabancı Kanallar:

Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +6
CT Sport / HD
MTV 3 Max Sport 1 / HD
Sky Sports (uk) / HD
Sport TV Live / HD
beIN Sport 1 HD
Jsc