Süper Lig’in 13.hafta maçında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Süper Lig’in 13. haftası dev bir derbiye sahne oluyor. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada lider Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy’de karşı karşıya gelecek.

ÇAKIR DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbinin dördüncü hakemi olarak Alpaslan Dedeş, ilave yardımcı hakemleri olarak da Süleyman Abay ile Koray Gençerler görev alacak.

İŞTE DEV MAÇIN MUHTEMEL 11′LERİ

Fenerbahçe: VOLKAN DEMİREL, Gökhan Gönül, Bruno Alves, EGEMEN, CANER, MEIRELES, Mehmet Topal, Alper Potuk, Kuyt WEBO (EMENIKE) VE SOW
BEŞİKTAŞ: TOLGA ZENGİN, ATIBA HUTCHISON, SIVOK, Ersan Gülüm, MOTTA, VELİ KAVLAK, OĞUZHAN, GÖKHAN TÖRE, FERNANDES, Olcay Şahan VE ALMEIDA

335. RANDEVU

Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla birlikte 335. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924 tarihinde, Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 89 yıllık rekabette Fenerbahçe’nin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne dek yapılan 334 maçta Fenerbahçe 126, Beşiktaş 122 galibiyet alırken, 86 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Rekabette Fenerbahçe’nin toplam 457 golüne, Beşiktaş 422 golle karşılık verdi.