Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray sahasında ile Sivasspor karşılaşıyor.

CANLI ANLATIM

32’GOL! Burak Yılmaz

30’PENALTI! Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak’ın pasında ceza alanına giren Olcan, İbrahim’den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar penaltı. İbrahim Toraman sarı kart gördü.

24’ Galatasaray’da bugün 3’lü defansın ortasında oynayan Melo, topla buluştu ve ona baskı yapan Utaka’nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

23’ Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Ziya’nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

21’ Sivasspor’da Aatif Chahechouhe bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.

19’Galatasaray önce sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu bir kez daha kornere gönderdi. Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan’ın ceza alanına ortasında penaltı noktasının sol tarafında bulunan Chedjou topa çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve top sol direğe de dokunarak ağlarla buluştu.

19’ GOL! Aurelien Chedjou

17’ Galatasaray savunmasında topla buluşan Veysel’in rakip ceza alanına koşu yapan Burak’a uzun pasında top doğrudan kaleci Ertuğrul’a kadar geldi.

14’ Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Dzmeaili, Da Costa’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Da Costa, sarı kart gördü.

11’ Galatasaray savunmasında son adam olan Tarık, kendisine gelen topu kontrol etmek isterken gerilerden gelen Aatif, araya girip topu aldı ve ceza alanına girip karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama top sol direğin yanından dışarıya gitti.

10’ Kullanılan serbest vuruşta Sneijder’in doğrudan kaleye gönderdiği top savunmaya takıldı.

9’Sarı kırmızılılar bu kez sol kanattan geldi. Burak, İbrahim’den sıyrılıp ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

7’ Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanda topla buluşan Burak, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

5’ Gelişen Sivasspor atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Kadir’in uzak mesafeden sert şutu yandan dışarıya gitti.

4’ Etkili gelişen Galatasaray atağında Burak’ın pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Dzemaili’nin dar açıdan sert şutu yakın direğe vurup dışarıya gitti.

3’ Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Tarık’ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

2’ İlk atak Sivasspor’dan geldi. Sağ kanattan atılan uzun topa hareketlenen Burhan’ın ceza alanına çevirdiği topa yakın mesafeden Utaka vurdu ama top sol direğin hemen yanından dışarıya gitti.

1’ Mücadele Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...

İLK 11’LER

GALATASARAY
Muslera
Chedjou
Semih
Tarık
Veysel
Melo
Selçuk
Dzemaili
Sneijder
Olcan
Burak

SİVASSPOR

Ertugrul
Ibrahim
Da Costa
Cicinho
Ziya
Kadir
Adem
Ümit
Burhan
Utaka
Aatif

Kaynak: IHA