Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gözü kulağı sağlık heyetinde. Bursaspor maçında eksik futbolcuları yüzünden sık sık saha içi rotasyon yapmak zorunda kalan Hamzaoğlu, Burak Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu'ndan gelecek haberleri bekliyor.

Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzoğlu'nun, Bursaspor maçında yaptığı saha içi değişiklikler konuşuluyor. Karşılaşmada Burak Yılmaz ve Semih Kaya sakatlıkları, Selçuk İnan ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyince, Hamzaoğlu'nun natifleri azaldı. Bursaspor maçının ilk yarısında Sabri Sarıoğlu'nun da sakatlanarak oyuna devam edememesi, Galatasaray teknik direktörünü sık sık saha içi rotasyon yapmak zorunda bıraktı.

Hafta sonunda Eskişehirspor'la karşılaşacak Galatasaray'da Selçuk İnan'ın kart cezası sona eriyor. Ancak Semih Kaya, savunmadaki yerini yine alamayacak. 2 hafta daha forma giyemeyecek Semih'in yerine Hamza Hamzaoğlu'nun, Chedjou'nun yanında Hakan ya da Koray'a görev vermesi bekleniyor.

burak yılmaz

Burak Yılmaz'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Golcü futbolcunun oynayıp oynayamayacağı, Eskişehir yolculuğu öncesi kesinlik kazanacak. Hamza Hamzaoğlu, sağlık heyetinden "olur" alması durumunda Burak'ı ilk 11'de sahaya sürecek.

Bursaspor maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun durumu ise çekilecek MR sonrasında belli olacak. Tecrübeli futbolcunun Eskişehir karşısında oynamaması durumunda, Hamzaoğlu'nun kime şans vereceği ise hafta içindeki antrenmanlarda belli olacak.