Note 7 ile talihsiz bir 2016 geçiren Samsung, yeni yılda gidişatı tersine çevirmek için yeni amiral gemisi modelinin üstüne bir hayli düşüyor. S8 ile kullanıcılarına yaşanan kötü olayları unutturmaya çalışan Samsung, modelde büyük değişiklikler ve yenilikler yapmayı planlıyor.

Bildiğiniz gibi Galaxy S8 hakkında birçok bilgiyi sizinle paylaştık. Bu paylaşımlarda sızıntı bilgiler doğrultusunda yeni telefonun iki ekran seçeneği ile gelebileceğini ifade etmiştik. Bu varyasyonları için ortaya atılan iddialar, 5,8 inçlik S8 modeli ve 6,2 inçlik S8 Plus modeli olarak belirtiliyor.

Şimdi ise cihazla ilgili küçük bir ayrıntı ortaya çıktı. Sızdırılan Galaxy S8 görselinde Plus ifadesi yerine “+” ibaresi görülüyor. Samsung bu ibareyi en yakın rakibi olan Apple ile sorun yaşamak için kullandığı düşünülüyor. Zira firma aralarında yaşanan patent davaları ve Plus ibaresi ile doğacak sıkıntıların önüne geçmeyi hedeflemiş gibi görünüyor. Yeni amiral gemisinde hiçbir sorun yaşamak istemeyen teknoloji devi, işini sağlama almak için Plus modellerinde şimdilik sadece “+” ibaresine yer verecek gibi görünüyor.
Ayrıca Samsung'un Galaxy S8'in iki varyasyonunun da iki tarafı kavisli ekranla gelmesi bekleniyor.