F.Bahçe camiası, takımın başarısı için tekmeye kafa uzatıp bu uğurda yaralanan futbolcuları unutmaz, bağrına basar. Tıpkı 'Mehmetçik' lakaplı Basri Dirimlili, tıpkı Diego Lugano gibi... Sarı-Lacivertliler, önceki gece Benfica'ya elenip UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalamamanın üzüntüsünü yaşasalar da, takımının başarısı için canını feda edip hastanelik olan Gökhan Gönül'ü unutmayıp bağırlarına bastılar. Gökhan, forma aşkı uğruna hiç çekinmeden hayatını bile tehlikeye attı. Yürekleri sızlattı ama tarihe de adını yazdırdı.
 
HOCAYA SÖYLE BEN OYNAYACAĞIM
 
MAÇIN 56. dakikasında Nicolas Gaitan'ın kafasına isabet eden tekmesiyle hastanelik olan Gökhan Gönül, ambulans beklerken bile takımı düşünüyordu. Kafasına darbe almıştı, yaralıydı. Akan kanı bile düşünmeden doktora döndü ve "Hocaya söyleyin, oynamak istiyorum" dedi.  Hastaneye gitmek için sinir bozucu 20 dakika ambulans bekleyen Gökhan Gönül'ün aklı takımında ve çok yakın oldukları UEFA Avrupa Ligi finalindeydi...
 
FORMA ÇIKARILDI, TİŞÖRT VERDİLER
 
HASTANEDE Gökhan'ın kanlı forması üzerindeydi. Formayı üzerinden çıkarıp, tişört giydirdiler. Başkan Aziz Yıldırım, milli futbolcunun F.Bahçe'ye olan sevgisi ve fedakârlığı karşında duygulandı. Hastanedeki manzarayı görünce, şunları söyledi: "Bize böyle tekmeye kafa sokan, yürekli oyuncular lazım. Gökhan bu takımın savaşçısı. Kanlı forması soyunma odasına asılsın."
 
TÜM TAKIM HASTANEYE KOŞTU...
 
GÖKHAN Gönül'ü hocası ve takım arkadaşları da hastanede yalnız bırakmadı. Önce F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Teknik Direktör Aykut Kocaman geldi. Daha sonra da tüm takım hastaneye ulaşarak arkadaşlarına "Geçmiş olsun" dediler. Gökhan, hocasını ve arkadaşlarını yanında görünce hem sevindi, hem de duygulandı...
 
VOLKAN DEĞiLDUYGUSAL PATLAMA
 
Sakatlık sonrası Gökhan'a ulaşan ilk isim Volkan Demirel oldu. Takım arkadaşını görünce çok korktu. Kalbinin durduğunu sandı. O anda duygusal bir patlama yaşadı. Volkan'ın bu görüntüsü herkesi etkiledi.