Danimarkalı doktorların “evine gidip ölümü” beklesin dedikleri kanser hastası Habibe Gönen için, tedavisine Almanya’da devam ettirebilmek için başlatılan yardım kampanyasında yapılan bağışlar çığ gibi büyüyor. İki gün içinde ezici çoğunluğu Danimarka’da yaşayan vatandaşlarımızdan gelmek üzere iki ayrı hesapta 320 bin kron toplandığı bildiriliyor.

23 yaşındaki eczacı Habibe Gönen, bir yıl önce konulan mide kanseri teşhisinden sonra, 2 kez kemoterapi, 3 kez radyoterapi ve iki ameliyat geçirdi. Başkent Kopenhag’daki Rigshospital hastanesi doktorlarının tedaviden umut kestiklerini söyledikleri, ancak Almanya’da Habibe Gönen’in kanser hastalığının ilk etapta yayılmasının önlenebileceği ve ardından da tamamen tedavi edilebileceğinin öğrenilmesinden sonra Gönen ailesi kampanya başlattı.

Ailenin tedavi için 500 bin Kron paraya ihtiyacı bulunuyor.

Habibe Gönen’e destek için ünlüler de devreye girdi.

Habibe Gönen’e destek için ünlü isimler de devreye girdi. Borussia Dortmund’da oynayan milli futbolcumuz Emre Mor ve ailesi Habibe Gönen’in hastanede ziyaret ederken, Hamit Altıntop’un ablası Fadime Altıntop da ziyaretçiler arasındaydı.

Danimarka Milli takımı oyuncularından, İspanya’ın Real Betis takımında forma giyen  Reza Durmisi de hatırı sayılır miktarda bağış yaptı, ancak miktarın açıklanmamasını istedi.

Mobil Pay için salı gününü bekleyin.

Habibe Gönen’in eşi Kerim Gönen KUZEY aracılığıyla, bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunarak, önce açıklanan mobile pay numarasının bloke olduğunu, önümüzdeki Salı günü yeni bir mobile pay hesap numarası açıklayacaklarını söyleyerek, o güne kadar bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın Nordea banka hesabı numaralarını kullanmalarını istedi.

Banka Havalesi için kullanılacak hesap numarası:

Banka: Nordea

Şube kodu / reg no.: 2105

Hesap no: 4389 720 556

İban: DK3220004389720556

Swift: NDEADKKK

kuzey.dk