Babası Pat Shepherd yaptığı açıklamasında oğlunun bebekken bile futbol topuyla oynadığını ve üç yaşında futbol oynamaya başladığını söyledi. Müthiş bir özgüvene sahip olan küçük yıldızın, karşısında kimlerin olduğunu umursamadan hırsla futbolunu oynamaya devam ettiğini söyleyen baba, oğlunun inanılmaz bir yeteneğe sahip olduğunu ifade etti.

Archie'nin annesi ise oğlunun futbol takıntısının nerden geldiğini bilmediğini buna rağmen yeteneğinin doğuştan olduğuna inandığını belirtti.

“Archie'nin artık tanınan birisi haline gelmesi onu ilgi odağı yapıyor” diyen anne herkesin ona Messi gibi davrandığını ve Chelsea takımının yaz okulunda tüm kupaları kazandıklarını söyledi.

Archie aynı zamanda Archie Arsenal ve West Ham takımlarının akademilerinde de haftalık olarak eğitim almaya devam ediyor.

Attığı 10 golün ardından Arsenal, Chelsea ve West Ham gibi kulüplerin Archie ile özel olarak ilgilendikleri ve Chelsea kulübünün Archie'nin Mayıs ayında akademilerine katılmasını istediği belirtildi.

Açıklamalarda bulunan 4 yaşındaki yıldız futbolcu ‘futbolu ve Real Madrid'i çok sevdiğini ve Ronaldo gibi olmak istediğini' söyledi.

 

Kaynak: sonhaber.nl