Dünyanın ve motor sporlarının en prestijli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın bu sezonki ikinci yarışı İsveç Rallisi’nde heyecan devam ediyor. İlk iki günün sonunda Belçikalı Thierry Neuville ilk sırayı alırken, son dört yılın şampiyonu Red Bull sporcusu Sebastien Ogier ise beşinci sırada bulunuyor. 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşen İsveç Rallisi, Red Bull TV’den de takip edilebiliyor. İsveç Rallisi’nin bugün gerçekleşecek olan özel etabı 19.45’ten itibaren RedBull.TV adresinden de canlı yayınlanacak.

Motor sporları dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2017’deki ikinci yarışı olan İsveç Rallisi’nde ilk iki gün geride kaldı. Bugünkü etap öncesi Belçikalı pilot Thierry Neuville, üçüncü gün öncesi en yakın rakibi Jari-Matti Latvala’nın 28.1 saniye önünde ilk sırada yer alıyor. 

Estonyalı Ott Tanak üçüncülüğün sahibi olurken, onu Kris Meeke takip ediyor. Son dört yılın dünya şampiyonu Sebastien Ogier ise beşincilik pozisyonunda bulunuyor. -25 dereceyi bulan soğukta motor çalıştıran pilotlar, 9-12 Şubat tarihleri arasında toplam 331 kilometre sürüş yapacak. 

Dünya Ralli Şampiyonası RedBull.TV’de
Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2017 sezonu, RedBull.tv ekranlarında seyircilerle buluşacak. RedBull.TV, sezon boyunca düzenlenecek tüm yarışları canlı yayınlarla ekrana getirirken, özel yapımlarla da seyircilere geniş bir program yelpazesi sunacak.