Cihanbeyli Belediye Başkanı Kale, Yeniceoba  Belediyespor  Oyuncularını  ağırladı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi,Yeniceoba Belediyespor oyuncuları ve teknik ekip heyyeti makamında ziyaret etti.Ziyarette başkan Kale'ye  forma ve çiçek hediye edildi.Akşam sohbetinde  Yeniceoba Mahallesi'ne yapılan çalışmalardan bahsedilirken, sporla ilgili konulara değinildi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale spora verdiği önemi dile getirerek,'' Yeniceoba Mahallemize iki adet sentetik saha kazandırdık.Cihanbeyli sporun merkezi olacak. Yaptığımız projeler ile vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her tür imkan sunulacak.Bu yapılar farklı aktiviteler ile  ilçemizin sosyal hayatına yeni bir hava katıyor.Biz bu projeler ile sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.Belediyeciliğin  amacı  insanlara en iyi  en kaliteli hizmeti sağlamak.Bu amaçla da Cihanbeyli'nin karış karış her  yerinde tüm çalışmalarımız hızla devam ediyor '' dedi.

SOSYAL PROJELER PRESTİJ KATIYOR

Yeniceoba Mahallesi'ne sosyal anlamda da kazandırdıkları projelerden bahseden Kale,''Hanımlar Kültür Evi ve Yeniceoba Beyler Konağı ile mahalleye büyük bir katkı sağladık.Hayata geçirdiğimiz projeler ile sosyal hayata katkı da bulunacağını düşünüyoruz.Hanımlar Kültür Evimizde fitness,spor salonu,toplantı salonu,hamam gibi pek çok faaliyet alanı bulunacak. Bu projelerin startını aldık ve yapımına başladık.En kısa sürede bunları teslim edeceğiz''dedi.

 Başkan Kale'ye ziyarette bulunan Yeniceoba Belediyespor oyuncuları spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederek çalışmalarını,vatandaş olarak takdir ettiklerini söylediler.