HDP Konya Milletvekili Adayı Av.Hüseyin ÖZKAN, HDP Kulu İlçe Yöneticileri; Nuri AKBİNA, Ahmet Fevzi KOÇTAŞ ve DBP Kulu Belediye Meclis Üyemiz; Yaşar GÜLER'in de bulunduğu heyetimizle Kırkpınar beldesinde bir toplantı düzenledik. Toplantının yapılacağı haberini duyan halkımız, genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle büromuzun önünü doldurarak, alanı adeta miting alanına çevirdi.

Toplantıda söz alan, Konya Milletvekili Adayı Av.Hüseyin Özkan;

"HDP Kulu İlçe Örgütü olarak, üç hedefimiz var. İlk hedefimiz HDP olarak Türkiye'de barajı aşmak, ikinci hedefimiz Konya'dan milletvekili olarak bir kaç arkadaşımızı sizleri temsil etmeleri için meclise göndermek ve üçüncü hedefimiz ise HDP olarak Kulu'da birinci parti olmak" dedi.

Kırkpınar halkının, vereceği destekten şüphe etmediğini vurgulayan Özkan, bu sahiplenmenin sürdüğü takdirde; hedeflenen üç amaca da ulaşılabileceklerini sözlerine ekledi. Kırkpınar halkının ilgisini memnuniyetle karşıladığını ifade eden Özkan, Kırkpınar'lı gençlere ve kadınlara ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Konuşmasından sonra yine halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Özkan, gençlerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Gösterilen yoğun ilgi karşısında, adeta mest olduk!

Arşıncı, üzerine düşeni yapacak!

Kırkpınar'dan sonra Arşıncı'ya geçen heyetimiz,buradaki köy kahvehanesinde bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda ilk olarak söz alan Kulu Belediye Meclis Üyemiz Yaşar GÜLER, yerelde yapılan çalışmalar ve belediye meclisinde yapılan toplantılar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Arşıncı halkını, partilerini ve seçimi sahiplenmeye çağıran Güler, yerel seçimlerde verilen desteğin artacağı konusunda umutlu olduğunu söyledi.

Yaşar GÜLER'den sonra söz alan Konya Milletvekili Adayı Av.Hüseyin ÖZKAN, HDP'nin yakaladığı ivmeyle, tüm halklara birer umut olduğunu söyledi. HDP'ye karşı geliştirilen karalama politikalarının tutmayacağını da değinen Özkan, Arşıncı halkının da desteğiyle barajı zorlanmadan aşacaklarını söyledi.

Kırkpınar ve Arşıncı halkının yoğun ilgisi ve desteğiyle süren toplantılar bu şekilde sona ererken, Kırkpınar seçim bürosunun resmi açılışının da bu hafta içinde yapılacağı planlandı.