Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa YGS deneme sınavı düzenleme kararı aldı. Kulu merkez belde ve köylerde eğitim kalitesinin artırılması amacıyla YGS sınavları öncesinde 24 Şubat-14 Mart tarihlerinde iki sefer YGS deneme testinin yapılacağını belirten Bağcı, bu testlere yaklaşık 300 civarında öğrencinin katılmasını beklediklerini, yapılacak olan her iki sınava da ayrıca mezun öğrencilerinde katılma imkanlarının bulunduğunu söyledi. Sınav başvurularının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bizzat ya da telefonla yapılabileceğini kaydeden Bağcı, son başvuru tarihinin ise birinci sınav için 22 Şubat mesai bitimine kadar, ikinci sınav için ise 12 Mart mesai bitime kadar olduğunu aktardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bağcı’ya ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tütüncü, sınavlardaki katılımcılara birer test kitabı hediye edeceklerini, dereceye girenlerden ilk 10 kişiye de Atılım Üniversitesi’nin 1 Mart’ta yapacağı YGS deneme sınavlarına katılmalarının dernek tarafından sağlanacağını ifade etti.

Tütüncü, derneğin bu etkinliği sağlamasında yardımlarını esirgemeyen ilçe esnafına eğitime katkı amacıyla derneğe yapılan ve yapacakları katkılardan dolayı teşekkür etti.