Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, "Çok iyi başladık karşılaşmaya, öne de geçtik. Her şey iyi gidiyordu ama futbol bu. Kötü goller yedik, ikinci gol benim hatam, özür dilerim" şeklinde konuştu. Avrupa Ligi J Grubu'nun favorisi Lazio karşısında gol perdesini 12. dakikada Yusuf açtı. Adrian ve Henrique'nin golleriyle Fırtına soyunma odasına 3-1 önde gitti. 61'de oyuna giren Floccari, 84 ve 85'te attığı gollerle skoru 3-3 yaptı. 4 puana ulaşan iki takımdan Trabzon gol averajıyla liderliğini korudu. Trabzonspor kalecisi Onur, yediği ikinci gol için özür diledi. Milli kaleci, "Sorumluluğu üzerime alıyorum. Topa çıkıyorsan dokunmak zorundasın" dedi. Onur, bu maçı unutmaları gerektiğini belirtip , "Önümüzde F.Bahçe maçı var. Ona konsantre olmalıyız" diye konuştu.


Trabzonspor, 19 yıl sonra yeniden rakip olduğu Lazio'dan rövanşı almaya çok yaklaştı ama olmadı. Bordo-mavililer, 1994- 95 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda Lazio ile eşleşmiş, dönemin başkanı Faruk Özak, "Lazio'yu lazlar kurdu" açıklaması ile gündeme oturmuştu. Trabzonspor, Lazio'ya evinde ve deplasmanda 2-1 yenilip kupaya veda etmişti.


Trabzonspor'un 21 yaşındaki genç yıldızı Yusuf Erdoğan, Apollon'dan sonra, Lazio maçını da boş geçmedi. Yusuf, "Hocamız 1461'den gelenlere güveniyor. Bizim için Lazio veya Kayseri fark etmiyor. Rakip kim olursa olsun elimizden geleni yapıyoruz" dedi.