NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen , Galatasaray 'ın Sanica Boru Elazığspor 'u konuk ettiği karşılaşmanın ardından maçla ilgili görüşlerini aktardı. Dilmen, Galatasaray'ın karşılaşmayı iyi oynamaya gerek kalmadan kazandığını belirtti.
 
Elazığspor'un oyun anlayışına çok şaşıran Rıdvan Dilmen, "Galatasaray, bu statta büyük takımlara karşı da oynadı Avrupa devlerine karşı da oynadı ama hiçbir takım buraya Elazığ gibi gelmedi. Bu maçı izlerken maçın sonucu 7-3'e falan gidiyor diye düşündüm ama son vuruşlardaki başarısızlıklar ve Burak'ın bugünkü performansı bunu engelledi. Galatasaray, bu tipte açık oynayan takımlara karşı alışık olmadığı için özellikle son paslarda başarılı olamadı. Bence Galatasaray arkada bekleseydi daha fazla gol bulabilirdi." diye konuştu.
 
Dilmen yaptığı yorumda, Rakibin oynayacağı 1 kupa ve 1 Avrupa var. Bugün Sneijder'i dinlendirdi. Galatasaray'a oyun olarak belki çok şey katmamıştır bugünkü maç. Galatasaray, önüne gelene baskı yapabilen bir takım. Takım fark etmeden baskı yapıyor ama bugün öyle bir ihtiyaç duymadı çünkü Elazığ açık oynadı. Galatasaray, şahane bir Cuma akşamı geçirdi. Galatasaray, kaliteli bir top oynamadı ama buna gerekte kalmadı, konsantrasyonu yüksekti ve fizik gücü de iyiydi." ifadelerini kullandı.