Sakal-ı Şerif Dansk Informations Forum for Islam DİFFİ Derneği ve Ungvej Alberstlund Derneği tarafından Mevlid Kandili münasebetiyle organize edilen Naat Programında ziyarete açılacak. Program Albertslund’daki Musik Teather’da gerçekleştirilecek. Programa katılım ücretsiz olup herkes davetlidir. 

Programın organize heyeti tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

NAAT GECESI 2015 (GİRİŞ ÜCRETSİZDİR)

www.peygamberyolu.dk
Peygamber Yolu Naat gecesi programının III. sü bu sene geçmiş senelere göre daha heyecanlı ve farklı geçecek. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğumunun 1444. senesi Albertslund’ da farklı ve bir o kadar da özel bir gün ile idrak edilecek.

Mesajı ile tüm insanlığı ve kainatı aydınlatan, kıyamete kadar da aydınlatmaya devam edecek olan Peygamberimizin doğum yıldönümü her sene Dünyanın dört bir tarafında farklı etkinlikler ile idrak ediliyor.

Diffi & Ungvej Albertslund derneklerinin düzenlediği bu etkinliğe, yeni bir anlam ve vizyon kazandırmak maksadı ile bu sene III. sini düzenleyeceğimiz Peygamber Yolu Naat Gecesi programı farklı bir o kadar da özel bir gece ile Peygamber Efendimiz ( S.A.V) 1444. doğum yıldönümünü idrak edeceğiz.

İçerisinde yaşadığımız toplum ve kendi milletimizin Peygamberimizi daha iyi anlaması, yıldönümünü düzenlediğimiz, İnsanılığın İftihar Tablosunun ne derece özel ve onun ümmetinin de ne derece hassas olduğunu göstermemiz gerektiğine inandık. Bu anlayış ile Danimarka’nın Albertslund şehrinde MUSIKTEATRET ALBERTSLUND salonun da Peygamberimizin doğum yıldönümünü , sizler için farklı hazırladık.

Program içeriği

Kur’an-ı Kerim : Davut Aktepe – Türkiye

SAKAL-I ŞERİF

Konuşmacı – İlahiyatçı Yazarlar

Kaside & İlahi & Hadis :Davut Aktepe

Çocuk Korosu – Ungvej

Çocuk Korosu – Høje Taastrup Privatskole

Çocuk Korosu – Salix Skole

Daha fazla bilgi almak için tıklayın

 

danimarkahaber