Amatör Küme U19 Ligi Süper Grupta lider Demirspor'un maç yapmadığı haftada Ereğlispor maç fazlasıyla zirveyi devraldı. Yeşil-beyazlı ekip grupta mücadele eden diğer Ereğli temsilcisi ereğli Şekerspor'u 2-0'la geçti. Puanını 12 yapan Ereğlispor maç fazlası ve averajla haftayı lider tamamladı. Haftaya 3. sırada giren Tümosanspor'un Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma ise ertelendi. Akşehir Endüstrispor ise deplasmanda İhsaniye Gençlerbirlği'ne 5-2 gibi farklı bir skorla yenilerek 7 puanda kaldı.

İhsaniye Gençlerbirliği ise ilk galibiyetini ve puanlarını almış oldu. Karapınar Belediyespor ise Selçuklu Belediyespor'u deplasmanda  2-0 yenerek 2. galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi. Selçuklu Belediyespor ise ilk hafta aldığı galibiyetin ardından  puan yüzü göremedi. Grupta Çatalhöyük Çumra Belediyespor'un henüz puanı bulunmuyor. U 19 Ligi A grubunda ise Havzanspor 4 haftalık galibiyet serisinin ardından ilk defa puan kaybı yaşadı.Mavi-beyazlı ekip Cihanbeyli Belediyespor deplasmanında rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Cihanbeyli Belediyespor aldığı beraberlik puanını 10 yaptı ve Lider Havzanspor'u takibini sürdürdü.

Grubun en farklı galibiyetini ise Kuluspor 6-0'lık skorla Konya Hilalspor karşısında aldı.Kulu ekibi puanını 9 yaparken Hilalspor ise 5. hafta sonunda yine puanla tanışamadı. Konya 1907spor ise Sarayönü Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı 3-0'lık hükmen galibiyetle kapattı. B grubunda ise Selçukspor fırtınası devam ediyor. 5. haftası geride kalan grupta sarı-lacivertli ekip galibiyet serisini sürdürdü. Selçukspor Ilgınspor'u 5-0 yenerek 5'te5 yaptı. Konya Yolspor ise Selçukspor'u takibini sürdürdü. Yolspor Yeni Emirgazi Belediyespor'u 2-1'le geçti. Grubun son maçında ise Karapınar Esnafspor sahasında Muhasebe Gençlerspor ile 1-1 berabere kaldı.