G.Saray'da büyük buluşma gerçekleşti. Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim, olağanüstü seçim kararının alınmasından sonra dün ilk kez bir araya geldi.
 
Her zaman açık konuştuğu bilinen Aysal'ın, Terim'e, Abdürrahim Albayrak ve ve Ali Dürüst'le yeni yönetimde çalışmayacağını ve kendisinin bu durumda ne yapacağını sorduğu, Terim'in ise buna cevaben kendisini kulübe getirenin isimler değil hedefler olduğunu söylediği bildirildi.
 
Ünal Aysal'ın, sevgisizlik konusunu da Terim'le konuşmasına gündeme getirdiği, Terim'in ise buna cevaben kendisinin dikkat ettiği şeyin, sevgi değil saygı olduğunu, yeni gelecek yönetimde kendisine saygı beklediğini, saygı olduğu sürecede kendisinin görevine devam edeceğini söylediği öğrenildi.
 
Aysal'ın, Terim'e seçimden zaferle çıkarsa kendisiyle sözleşme yenilemek istediğini söylediği, Terim'in de buna cevaben bu sezonu da tamamladıktan sonra oluşacak şartlara bakmanın iki taraf için de daha olumlu olacağını söylediği yine gelen haberler arasında. Terim'in Aysal'a tek sorduğu sorunun ise kendisinin önümüzdeki dönemde "Başkan'a mı bağlı, yoksa CEO'ya bağlı mı?" çalışacağı oldu. Aysal'ın buna cevabının ise, "CEO da başkandır" olduğu bildirildi.
 
Terim ile Aysal'ın daha sonra transferler üzerinde görüş alışverişi yaptığı, Aysal'ın Terim'e, Bülent Tulun'un, teknik heyetin ve kendisinin hazırladığ raporlar üzerinde çalışarak transferler konusunda kaydettiği aşamaları anlattı.
 
BÜLENT TULUN'UN SPORTİF DİREKTÖR MÜ?
 
G.Saray'da Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı olarak çalışan Bülent Tulun'un, bazı yabancı kulüplerle yapılan görüşmelerde imzasını G.Saray Sportif Direktörü olarak atması Fatih Terim'in canını sıktı. Yapılacak olan seçimden sonra Tulun'un resmen G.Saray'ın Sportif Direktörü olarak atanacağı, Terim'in de CEO Lütfi Arıboğan ve Bülent Tulun'dan sonra futbolun üçüncü ismi olacağı konuşulmaya başlandı.
 
ALİ SABANCI LİSTEDE OLMAYACAK
 
Bu arada Ünal Aysal'ın listesinde adı olacağı konuşulan Ali Sabancı'nın bu listede yer almayacağı kesinleşti.
 
 
Kaynak: Fotospor Özel