Torku Konyaspor, Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepe’yi eledikten sonra Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra Hacettepe maçında görev alan futbolcular ayak tenisi oynarken, diğer futbolcular pas, şut ve top çalışması yaptı. Daha sonra antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla devam etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Türkiye Kupası’na önem verdiklerini belirterek, “Kadroda bulunan her oyuncum benim için değerlidir. Sakatlarımızın olduğu dönemde Ömer Ali ve Torje ortaya çıktı. Bunun yanında Hasan Kabze ve Djalma yoktu. Onun için hem diğer oyuncuların performansını yükseltmek amacıyla hem de görmek adına Hacettepe karşısında güzel bir maç oynadık. Geçen sene bu takım bizi elemişti. Uzun zaman aradan sonra maç oynamak zor. Buna rağmen oyuncularımız çok istekliydi. İnanılmaz pozisyonlar bulduk. Atabilseydik maçı daha önce bitirebilirdik. Önemli olan elemekti, bunu da başardık. Kadromuz geniş kupada devam etmek istiyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar hatta finale kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Geçen hafta Sivasspor beraberliğiyle moral bulduklarını dile getiren Bakkal, “Bu hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı bizim nereye gideceğimizi tayin edecek bir maç olacak. Bütün taraftarımıza çağrıda bulunuyorum. O coşkuyu ve kazanma arzusunu yaşamak istiyoruz. Form durumumuz gayet iyi. Geçen hafta oynayan kadromuzdan da eksiğimiz yok. İdeal kadromuzla sahaya çıkacağız. Onun için kazanmak istiyoruz. Herkesin beğenisini kazanan bir takımımız var. İyi futbol oynuyoruz. Bunu da sonuca yansıtmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: IHA