Beşiktaş'ın önceki gün resmi ınternet sitesinde yayınladığı 'Avrupa'ya katılım müjdesi' açıklaması taraftarları mutlu etti. Ama dün bu açıklama geri çekildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar bildirinin geri çekilmesinden sonra büyük bir tedirginliğe kapıldı. Ama Beşiktaş'ın açıklamayı geri çekmesinin nedeni TFF'den yapılan uyarıydı.

TFF, dün sabah Siyah-Beyazlı yönetim ile hemen temasa geçti ve 10 Mayıs'dan önce kulüp lisansları konusunda kesinleşen resmi bir açıklamanın olmadığını iletti.

SENEYE MEN OLMAZ

BEŞİKTAŞ bu yüzden bildiriyi geri çekti. Yönetim, UEFA'nın 10 Mayıs'ta yapacağı resmi açıklamadan sonra siteden bildiriyi tekrar yayınlayacak. Beşiktaş Genel Müdürü Gökhan Sarı, "Bize sözel olarak UEFA lisansı'nın alındığına dair bir açıklama yapıldı. TFF, bunu bize sözel olarak söyledi ve resmi olarak 10 Mayıs'ta bize açıklanacağını iletti. Biz de bu nedenle açıklamayı geri çektik. TFF, 10 Mayıs'ta bütün kulüplerin UEFA lisansını açıklayacak" diyerek taraftarını rahatlattı.

MALAGA'YA VİZE VERİLMEDİ

BEŞİKTAŞ, UEFA kriterlerini yerine getirip lisans alırken, İspanya Ligi'nde 5. sırada yer alan Malaga'ya lisans verilmedi. UEFA Ligi'ne katılma hakkı kazanan İspanyol ekibinin taraftarları bu haber üzerine eylem yapıyor.