Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'a 2-1 yenilip, rakipleriyle arasındaki puan farkını kapamak adına büyük bir fırsatı tepen Fenerbahçe'ye bir eleştiri de Rıdvan Dilmen'den geldi.
 
Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulunan Dilmen, Galatasaray'ın artık şampiyonluğa yakın olduğunu vurgularken; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ancak Galatasaray'ın istemesi, durumunda şampiyon olabileceğini iddia etti.
 
"Fenerbahçe DİBE VURDU"
 
Dilmen'in açıklamaları:
 
"Fenerbahçe bu gece itibariyle dibe vurdu..Taraftar gözünde, hoca ve yönetim anlamında ciddi bir güven kaybı oldu. Şu anki görüntü, Galatasaray şampiyonluğu ancak kendi verirse, rakipleri şampiyon olabilir. "Ne Fener ne Beşiktaş bu ligte şampiyon olamaz. Ancak Galatasaray isterse şampiyon olabilirler."
 
''AYKUT HOCA KUYT'I NASIL ÇIKARTMADI ŞAŞIRDIM''
 
Emre Belözoğlu'nun transferi hakkında da konuşan Dilmen, "Galatasaray puan kaybetti ama dedik ki Galatasaray kaybetmedi, kazandı. Sivasspor gördüğüm en kötü oyunlarından birini oynadı ancak buna rağmen de kazanmayı başardı. Olağanüstü iyi mücadele etti ve sahadan istediğini alarak ayrıldı. F.bahçe çok pozitif oynadı ancak yapamadılar, kazamadılar. Emre Belözoğlu müthiş bir top oynadı, lider gibiydi. Şu performansını 20 maça yayabilse, gerçekten de çok iyi bir transfer olduğunu gösterecek. Kuyt'ın formsuzluğu devam ediyor, Aykut hoca ikinci yarıda Kuyt'ı nasıl çıkartmadı şaşırdım." ifadelerini kullandı.