Bu akşam Beşiktaş ile İnönü'de karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman Hasan Ali'yi kadroya almadı. 
 
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman sürpriz bir ismi kadroya almadı. 
 
Deneyimli teknik adam, Beşiktaş maçının kadrosuna sol kanat oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı dahil etmedi. Kocaman'ın bu kararı derbi maçı öncesinde sürpriz olarak değerlendirildi. 
 
Devre arasında Reto Ziegler'in transferinin ardından Aykut Kocaman'ın zaman zaman kadroya almadığı Hasan Ali'nin Beşiktaş maçı öncesinde de kadro dışında kalması kafalarda bir kez daha soru işareti oluşturdu. 
 
Orta sahanın ortasında Cristian-Meireles-Emre'ye forma verecek olan teknik adam solda Sow, sağda Kuyt, ileri uçta ise Webo'yu görevlendirecek. Bu seçimlerle 6 yabancı kontenjanını dolduran Aykut Kocaman, defansta ise Yobo'yu kulübeye çekerek sürprize imza atıyor. Kocaman stoperde Bekir-Egemen ikilisine şans verecek. 
 
OĞUZHAN VE NECİP İYİLEŞTİ 
 
Sezonun ikinci yarısında kendi evindeki 3 lig maçında da berabere kalan Beşiktaş, büyük taraftar desteğiyle Fenerbahçe'yi yenip, stadındaki son derbiden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor. Siyah beyazlı takımda sakatlıkları süren Almeida, Dentinho, Uğur Boral, İsmali Köybaşı ve Mustafa Pektemek karşılaşmada görev yapamayacaklar. Tedavileri tamamlanan Oğuzhan ve Necip ise maç kadrosunda yer alacaklar. Ancak teknik direktör Samet Aybaba'nın iki genç oyuncuya da ilk 11'de forma şansı vermesi beklenmiyor.