samiavci @ ybhaber.com

 

Her haberimde ve yazımda da dediğim gibi İncow Cup Yeniceoba var olan ve geleneksel hale gelen TEK etkinliktir. Gençlerimizin için vazgeçilmez bir hale gelen İncow Cup dördüncü yılınıda geride bıraktı.

 

İncow Cup'a bu sene final maçı hariç pek bir ilgi yoktu geçen senelere göre. İncow Cup herdaim dostluk ve kardeşliği ön plana alan bir etkinliktir. Bu yıl pek hoş olmayan görüntülerde olması birçoğumuzu olumsuz etkiledi.

 

Çok sert ve çekici karşılaşmalar gördük, sahalarda görmek istemediğimiz görüntülerde oldu. Yapılan sert müdahalelerde bir oyuncu hastanelik oldu malesef.

 

Yöneticilerin ve seyircinin maçlara müdahale etmesi bir çok haksızlığıda kendisiyle getirmiş bulunmakta. Hep hedef olan hakemlerin ne kadar haklı veya haksız olduklarını bilemeyiz tabi, sonuçta hiç biri profosyonel anlamda hakem değil.

 

İncow Cup 4 Sezonun Şampiyonu Omaro Ciwanen Kurd Takımını Kutluyorum.. 

 

Herşeye rağmen İncow Cup'a sahip çıkmamız gerekir. Gerek bulunduğumuz bölge gerekse diğer kesimlerde bir ilki gerçekleştirmekte. İncow Cup etkinlğinde emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.

 

Nice incow Cup'lara...