Yazlık yatırımı hem uzun vadede kârlı bir yatırım hem de konforlu ve keyifli yaz tatilleri için son derece cezbedici bir alternatif olarak öne çıkıyor. Evinizin konforunda yaz tatili yapmak, tatili tüm sevdiklerinizle bir arada geçirmek ve yaz tatilini çok daha ekonomik kılmak için siz de yazlık satın almayı düşünebilirsiniz. Yaz turizmi açısından bol seçenek sunan ülkemizin farklı noktalarından aradığınız yazlığı bulabilirsiniz. Eğer Akdeniz’in ılık sularında keyifli yazlar geçirmek istiyorsanız rotanızı Antalya’ya çevirebilirsiniz. Antalya, satılık yazlık denildiğinde akla gelen ilk şehirlerimiz arasında yer alıyor. Masmavi plajları, devasa yeşil alanları ve paha biçilemez tarihi hazineleriyle ünlü Antalya’da her beklentiye, ihtiyaca ve bütçeye uygun yazlık seçenekleri bulabilirsiniz. Peki Antalya’da yazlık arayanlar hangi bölgeleri tercih ediyor? Antalya’nın en popüler yazlık rotaları hangileri?

Antalya’da Nereden Yazlık Alınır?

Antalya’da yazlık alabileceğiniz pek çok bölge ve doğa harikası belde bulunuyor. Bunlardan bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün:

Konyaaltı: Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’na ev sahipliği yapan Konyaaltı’nda hayallerinizi süsleyen yazlık evi bulabilirsiniz. Şehrin en çok rağbet gören tatil beldeleri arasında yer alan Konyaaltı’nda farklı beklentilere hitap eden yazlıklar mevcut. Aynı zamanda fiyatlar sürekli olarak arttığı içim kira geliri açısından da çok cazip bir bölge olan Konyaaltı yatırımcıların da ilgi odağı durumunda. Konyaaltı merkeze yakın olduğu için ulaşım olanakları konusunda da memnuniyet sunuyor.

Kepez: Antalya’nın merkez ilçelerinden biri olan Kepez de yazlık yatırımı yapabileceğiniz popüler rotalar arasında yer alıyor. Antalya’nın ulaşımı en kolay ilçelerinden biri olan Kepez; Düden Şelalesi, Antalya Hayvanat Bahçesi, Antalya Akvaryumu gibi görülmesi gereken yerlere de ev sahipliği yapıyor.

Lara: Antalya’nın hızla gelişmekte olan bölgelerinden Lara hem plajı hem de muhteşem doğasıyla büyük ilgi görüyor. Yine şehir merkezine yakın konumdaki bölgelerden olan Lara, yaz aylarında hayli hareketli bir yaşama ev sahipliği yapıyor. Bungalov evler de barındıran Lara’da farklı beklenti ve taleplere uygun çeşitli yapılar görebilmek mümkün oluyor.

Kemer: Antalya denilince akla gelen ilk tatil yerlerinden biri olan Kemer; deniz, dağlar ve çam ormanlarının birleştiği muhteşem doğal güzellikleriyle biliniyor. Kemer satılıkyazlık ev ilanları arasında dairelerin yanı sıra havuzlu, müstakil villalar da bulunuyor. Farklı yapılardaki Kemer yazlıkları arasından bütçenize ve beklentinize uygun seçimler yapabilirsiniz.

Kaş: Yine Antalya’nın en popüler tatil beldelerinden biri olan Kaş’ta da aradığınız özelliklerde yazlık evler bulabilirsiniz. Kristal berraklığındaki denizi ile yaz tatillerinin vazgeçilmezi Kaş, deniz manzaralı yazlık ev arayanlar için çok sayıda alternatif sunuyor. Ulaşımın tekne, özel araç ya da dolmuşlarla sağlandığı Kaş’ta huzurlu, sakin ve keyifli yaz tatilleri geçirmek için Kaş satılık yazlık ilanlarını keşfedin!

Alanya: Antalya’nın en gözde turizm ilçelerinden biri olan Alanya, satılık yazlık arayanlar için çok sayıda ve çeşitlilikte yapıya ev sahipliği yapıyor. Damlataş Plajı, Alanya Doğu Plajı, Ulaş Plajı, Kleopatra Plajı gibi plajlarıyla; antik kentleriyle ve mağaralarıyla ün salmış olan Alanya’da hem beklentinize hem de bütçenize uygun bir yazlık evi kolayca bulabilirsiniz. Alanya satılık yazlık arayanları müstakil konutlardan lüks villalara, apartman dairelerinden deniz manzaralı lüks konutlara pek çok seçenek karşılıyor.

Manavgat: Gezilecek yerler bakımından da oldukça fazla seçenek sunan Manavgat, yazlık seçimi yapabileceğiniz bir başka Antalya ilçesi olarak öne çıkıyor. Yaz aylarında çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Manavgat’taki satılık konut ve yazlıkları ister yaz tatillerinizi geçirmek isterseniz de yatırım yapmak amacıyla değerlendirebilirsiniz.