Özcan eşini çok sevdiğini fakat çocukları olmadığı için artık eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden kendisinden ayrıldığını söyleyen Özcan hala eşini aşkla sevdiğini  ifade etti. 
Çocuğu olmadığı için çok üzgün olduğunu belirten Özcan keşke çocuğum olsaydı o zaman eşim yanımda olurdu mutlu olurdum dedi.

Kendisini çok kıskandığını bu yüzden ceza evinde yaşar gibi evde  hapis hayatı yaşadığını  söyleyen   Özcan   dışarı çıkamadığı günlerin acısı her gün dışarıda gezerek  çıkardığını ileri sürdü.
Dışarıdan kendisine deli gözüyle bakıldığının farkında olduğunu belirten Özcan bu durumun kendisini çok üzdüğünü   kırmızı renge aşık olduğu için bu şekilde gezdiğini ifade etti. 

Son olarak Özcan:" Hergün dışarı çıkar gezirim alışveriş yaparım en çokta makyaj malzemesi alırım.  İnsanlar bana çok ilgili olduğu için bende onlara vakit ayırır  konuşurum. Hayatımdan çok memnunum  herkes aşık olsun aşık olmak çok güze bir duygu. " dedi.

Sultan özcan 17 yaşında severek evlendiğini fakat uzun yıllar çocuğu olmadığı için eşinden  ayrıldığını belirtti. Sakine Demir