Giyim konusunda sportif tercihler yapanların severek alışveriş yaptığı markalardan biri Us Polo Assn. oluyor. Bu firmanın hem kadın hem de erkekler için tasarladığı ürünler, günlük kombinlere kolayca uyum sağlıyor. Minimal desenler, portatif ürünler, kullanışlı detaylarla şekillenen Us Polo Assn. markası dünya genelinde en çok adı duyulan spor ürünlerin sahiplerinden biridir.

Sporun özgür ve dinamik ruhunu üretim alanında da hissettiren Us Polo Assn çanta ve cüzdan alanında da pek çok kişinin zevklerine hitap ediyor. Kullanışlı ve dayanıklı malzemelerden üretime alınan Us Polo çantaları, her sezon yepyeni çizgilerle müşterilerin ilgisine sunuluyor. Çantanın her kombinde şık ve göz alıcı durması için tasarımcılar ince ince çalışıyor. Firma anlayışına göre ise; müşteriler ürünleri kullanırken rahat hissetmeli. Eşyalarını, güvenli şekilde Polo el çantası ya da diğer çantalarda taşımalı.

Çok spor giyinmeyi sevenler için Us Polo çanta kadın reyonlarında sırt çantaları, spor cüzdanlar ve spor modeller yer alıyor. Günlük şık ve klasik kombinlere hitap eden Us Polo kol çantası da hemen diğer reyonlarda yerini alıyor. Us Polo ürünleri cool ve şık görünmek isteyenleri bekliyor.

Evde, okulda, sosyal alanlarda kombinlerine Us Polo Assn. dokunuşu istersen eçantanın sana özel olarak sunduğu Us Polo Assn. çantalarına göz atabilirsin. Kampanyalı ve sezon ürünlerini, dilediğin anda istediğin ödeme kolaylığında satın alabilirsin. Üstelik beğendiğin ürünler sana gelirken acaba kargo çok yüksek tutar mı endişesi de yaşamayacaksın. Çünkü 1 TL kargo ücreti ödeyerek Us Polo Assn. el çantalarından zevkine uygun olanını stoktan hızlı şekilde satın alabileceksin.

Şimdi Us Polo Assn. el ve kol çantalarının dolabındaki hangi kıyafetlere uyum sağlayacağına değinelim.

Us Polo El Çantalarının Tasarım Çizgileri

Kadın moda dünyasında şık ve spor bir sayfa açan Us Polo Assn. çantalar; kadınların her ortamda rahatça kullanabileceği modelleri piyasaya sunar. Sırt çantası ya da kol çantası taşımayı sevmeyenlerin genellikle el çantası tercih ettiği görülür. Bu tür el çantalarında dikkat çeken birçok detay vardır. Us Polo Assn. el çantalarının kadınlar tarafından beğenilen ve takdir gören özelliklerine listemizde değinelim: 

● Us Polo Assn. el çantaları her renkte üretilmektedir. Pek çok zevke hitap eden bu modeldeki çantalar farklı stillere uyum sağlamak için tek bir renkle sınırlı kalmaz.
● El çantalarında hem aksesuar hem de kullanım kolaylığı olması adına uzun bir ayarlanabilir kemer de yer alır.
● Kemeri dilersen omuzdan sarkıtıp çantanı farklı bir tarzda kullanabilirsin.
● Her Us Polo Assn. el çantasında markanın logosu yer alır. Bu logo sayesinde ürünün gösterişli olması sağlanır. Ayrıca logolu ürünler, orijinal ürün olduğunu ifade eder.
● Birbirinden şık ve kullanışlı Us Polo Assn. el çantalarının kapakları fermuarla kapanır. Bu sistem sayesinde eşyaların güvenliği sağlanır ve kullanım esnasında düşme riski oluşturmaz.
● Pek çok el çantası modelinde gold detay dikkat çeker. Bu gold detayları, şık ve klasik giyinmek istediğinde aksesuarlarında kombinleyebilirsin.
● Ayakkabı dolabındaki birçok ayakkabıyla uyum çizgisini yakalayan Us Polo Assn. el çantası modeli sayesinde her ortamda cool ve şık görünebilirsin.
● Sadece kadınlar için el çantası tasarlamayan Us Polo Assn. erkeklerin de ihtiyaçlarına göre minimal el çantaları üretiyor.
● Erkeklerin kombinlerine eşlik eden el çantalarının daha sakin modellerde olduğu dikkatini çekebilir.
 
Büyük, gösterişli, sırtında taşıyabileceğin çantalardan hoşlanmıyorsan eçantadaki birbirinden şık el çantası modellerine göz atabilirsin. Us Polo Assn. her zevki önemseyerek onlarca seçenekte el çantalarını deposunda senin için tutuyor. Uygun fiyatlarla, kaliteli bir el çantası almak istersen biz senin için buradayız. 


Hangi US Polo Çanta Modeli Tarzına Uygun?

İşe ya da okula giderken, sosyal mekanlarda tarzını konuşturmak isterken Us Polo Assn el çantalarını kullanabilirsin. Yüzlerce modelde ürün seçeneği arasında, kafanın karıştığı zamanlarda sana kombin fikirlerimiz yardım edebilir. Hangi tarza, hangi el çantası uyar dediğinde şimdi söyleyeceklerimizi hatırlayabilirsin:

Kadın Silindir El Çantası 

● Silindir şeklindeki kadınlar için üretilen el çantaları, iç hacmi geniş modellerdir.
● Bu çantalar özellikle de anneler için çok kullanışlıdır.
● Çocukların eşyalarını, mama kaplarını, ıslak mendil gibi önemli eşyaları yanında taşımak isteyen annelere önerilir.
● Dışarı çıkarken kullanacağın eşya sayısının fazla olduğunu düşünüyorsan; spor kombinlerinde ya da klasik giyim kombinlerinde silindir tip el çantalarını kullanabilirsin.

Erkek Deri El Çantası

● Erkeklerin şahsi eşyalarını yanında taşıması için üretilen el çantaları, deri görünüm sayesinde şık ve havalı bir imaj çizer.
● Özellikle de çalışma ortamında bulunan erkeklerin severek kullanacağı modellerden biridir.
● Fermuarlı çeşitli cepler sayesinde anahtarlık, kablo, telefon gibi ürünler kolayca ceplere yerleştirilebilir.

Kapaklı Kadın El Çantası

● Us Polo Assn. kadın el çantası modellerinde dikkat çeken kapaklı çantalar, görünüş açısından şık bir hava oluşturur.
● Önce kapağın açılması, ardından fermuarlı ceplerin açılması gerekir. İç cepler, kapağın altında yer alır.
● Pek çok giyim stilinde kullanılabilen bu çantaların tutma kulpları da çantaya şıklık katar.
● Her mevsim, her kombinde rahat ve kolay kullanım sağlar.

Kapaklı Erkek El Çantası

● Kapaklı el çantaları erkekler için de üretilmiştir. Bu tür çantalar, her sabah işe giderken ya da gün içinde toplantılara yetişirken hayat kurtarır.
● Ofis şıklığına eşlik eden kapaklı erkek el çantaları, aynı renkte ayakkabılarla kusursuz bir uyum sağlar.
● Evrak çantası formunda, spor çanta rahatlığında kullanabileceğin bu tür çantaları her ortamda yanında taşıyabilirsin.

Büzgülü Kadın El Çantası

● Günlük kombinlerde rahat ve spor giyim tarzını kullanıyorsan, sana eşlik edecek olan çanta modeli büzgülü kadın çantasıdır.
● Çantanın içine ulaşmak için öncelikle büzgüleri açman gerekir.
● Daha çok torba şeklini andıran büzgülü kadın Us Polo Assn. çantalar, pek çok renkte üretildiği için her ortama ve her kıyafete tarzıyla uyum sağlar.
● Bu tür çantaları, klasik giyimde kullandığın zaman uyumsuz görünebilir ancak kot ve spor kombinlerde şıklığı tam zirvesinde yaşayabilirsin.



Us Polo Assn El Çantasında Hangi Eşyalar Taşınır?

Tüm gün boyunca hayat kurtaran çantalar, eşyaların dağılıp kaybolmasını önler. Düzenli ve disiplinli yaşamayı sevenlerin elinin altında bulunan çantalar, pek çok eşyayı bir arada tutar. Çocuklu anneler ve babalar, öğrenciler, çalışan kişiler için her zevkte ve modelde Us Polo el çantası mevcuttur. Aklındaki ve hayalindeki el çantasını nerede bulacağını bilmiyorsan, biz senin için buradayız diyerek kendimizi hatırlatalım.

Türkiye’de her geçen gün adını duyuran, çanta sevdalılarının dolaplarındaki çantaları temin eden, en uygun rakamlarla ünlü markaların ürünlerini kapına kadar hızlıca gönderen ve bütçeni yormadan sadece 1 TL kargo ücreti alan eçanta; Us Polo Assn. el çantalarının da bir şubesi haline geldi. Telefonundan, bilgisayarından dilediğin pek çok mobil ortamdan bize ulaşıp ihityaçlarını karşılayan kadın ve erkek el çantalarını temin edebilirsin. 

Severek aldığın el çantana hangi eşyaları koyabilirsin? Bu tür çantaların iç hacmi her eşya için uygun mudur? Şimdi bu konuya değinelim:

● Telefon, anahtarlık, peçete, ıslak mendil, ayna, tarak gibi gün içinde sana lazım olacak tüm eşyaları güvenle çantanda taşıyabilirsin.
● Kesici aletlerden makas, tırnak makası, törpü, çatal, bıçak gibi ürünlerini bir yere götürürken mutlaka kılıfla çantana koymalısın.
● Us Polo Assn. el çantalarının kirden ve lekeden uzak kalması için sıvı malzemeleri çantanda taşıman önerilmez.
● Makyaj malzemelerini de ayrı bir çanta içinde el çantanın içine ekleyebilirsin.