HASTALANINCA AÇIKLADI
 
Catherine; hamileliğinin neredeyse ilk ayında aşırı mide bulantısı ve su kaybı nedeniyle hastaneye kaldırılınca, bebek beklediğini açıklamak zorunda kaldı. Bir süre hastanede tedavi gören Düşes, daha sonra eşi Prens William ile sağlığı hakkında kısa bir açıklama yaptı.
 
YARDIM GÖNÜLLÜSÜ
 
Hamileliği zor geçtiği için resmi görevlerinin tamamını yerine getiremeyen Catherine, kendine gelir gelmez ilk önce yardım çalışmalarına başladı.
 
RÖPORTAJ YOK
 
Catherine; Prens William ile ilişki yaşadığı günden bu yana kesinlikle gazetecilerle konuşmuyor. Catherine tek röportajını nişanlarını açıkladıkları gün, Prens William ile birlikte BBC'ye verdi. Hamileliğiyle ilgili dergilerde yer alan tüm bilgiler de dedikodulardan ibaret.
 
BAŞ BAŞA KALMALARI ZOR
 
Ağır geçen hamileliği nedeniyle doktorları Catherine'in, sıcak bir iklimde zaman geçirmesini istedi. Düşes de eşiyle birlikte gizlice Karayipler'deki Mustique adasına gitti. Ancak alınan tüm gizlilik önlemlerine rağmen ikilinin sahilde çekilen fotoğrafları dergilere yansıdı.
 
DAVETTEN DAVETE...
 
Sosyetik güzel Kim Kardashian, hamileliğini nakde çevirmeyi iyi biliyor. Her katıldığı etkinlikten iddialı miktarda para kazanan Kardashian; hamileliğinde, aldığı ücreti iki katına çıkardı. Bu yüzden de para verip davet eden herkesin etkinliğine katılıyor.
 
DERGİ DERGİ GEZİYOR
 
Kim Kardashian, hamileliği sayesinde popülaritesini artırmayı kafasına koymuş gibi görünüyor. Bu nedenle de hem kendi, hem de ailesinin diğer fertleri; bu hamilelik hakkında dergilere röportajlar veriyor.
 
MÜJDEYİ KONSERDE VERDİ
 
Ünlü rap'çi Kanye West, hala resmen evli olan sevgilisi Kim Kardashian'ın hamile olduğunu bir konserinde açıkladı. Konseri annesiyle birlikte takip eden Kardashian, göz yaşlarına boğuldu.
 
BREZİLYA KEYFİ
 
Kim Kardashian, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Kanye West ile Brezilya'da tatil yaptı. Peşlerinde halkla ilişkiler görevlileri, gazeteciler ve televizyon programının çalışanlarıyla oldukça 'romantik bir tatil'di bu!
 
Sabah : http: //www.sabah.com.tr