reklam @ ybhaber.com

Herkese merhaba arkadaşlar

Oyun Oynayarak nasıl para kazanılır derseniz işte tam yerindesiniz. Aslında Tam olarak oyun sayılmaz. Tek yapmanız gereken başlangıçta size verilen akçe ile tavuk alıcaksınız. Ve belirli aralıklarda girerek yumurtalarını satıcaksınız. Gelen gelirlerle tekrar tavuk alarak bunu bir döngü haline getirerek para kazanmaya başlayacaksınız. Üye olduğunuz zaman 1500 akçe ile oyuna başlarsınız. 

Hemen Oynamaya Başlayın ve Para Kazanın

--- İlk tavuk 600 akçedir Saatde 90 yumurta verir Ömrü sınırsızdır. 
--- 2. Tavuk 1600 akce Saatlik yumurta 300 verir Ömrü Sınırsızdır. 

Ama bence ilk tavuk almayınız. Onun yerine günlük bonusa katılın ve 1600 akçeyi hemen yaparsınız. Günlük bonus 5 saniye bekleme süresinin ardından karşımıza gelen 1-9 arası rakamların toplamasını yaparak bize 5 yumurta kazandıran oyundur. Günlük sınır yoktur istediğiniz kadar yapabilirsiniz. BU bonusları gün içinde en çok yapan 3 kişi ödüllendirilir. 1.'ye 500 akçe 2.'ye 100 akçe 3.'ye ise 50 akçe bonus olarak eklenir. 

Hemen Oynamaya Başlayın ve Para Kazanın

Ayrıca sitede kaldığınız her dakika 5 ile 5000 yumurta arası bonus kazanma şansınız vardır. İlk başta bu aldığımız tavuklar ile kasılacağız. Biriken yumurtaları pazarda satmalısınız. 100 Yumurta=1 Akçe'dir. Sattığınız Yumurtaların %75'i akçeye %25'i TL bakiyesine eklenir. 3TL Bakiyeniz olduğunda ister TL bakiyenizi akçeye çevirerek daha fazla tavuk alın isterseniz de ödemenizi alın. Eğer yatırım yapıp son tavukdan alırsanız çok daha fazla kazanırsınız. 

Hemen Oynamaya Başlayın ve Para Kazanın

--- Bu son tavuk saatte 4000 yumurta üretiyor. Ve yaşam süresi sınırsız. 

--- Bide depo kavramı var Nedir bu depo? Deponuz yumurtaları biriktirmeye yarar. Eğer aşarsa üretim durur Deponuzu taşırmamaya calisin fazla kazanın 

---- Ödemeler İninal/Mobil Ödeme/Banka Hesaplarına Yapılmaktadır. En geç 3 iş günü içerisinde yatmaktadır ancak bu süre genelde 24 SAAT'i geçmemektedir.

Hemen Oynamaya Başlayın ve Para Kazanın